Kam s ní?

Druh pěstovaných paprikových lusků skupiny "Capsicum", odrůd "Ocales", "Jaranda", "Jariza", "Jeroním" a "Bola", které produkují tři druhy příchutí: sladká, hořkosladká a pálivá. 

Paprika de la Vera přináší rybám, masům, sýrům nebo i salátům či jakémukoliv jinému kořeněnému jídlu celý vesmír příjemných, intenzivních vjemů, kde kulinářská představivost nezná hranic.

V dušených pokrmech a omáčkách, stejně jako v marinádách a dresincích, je paprika de la Vera tím očekávaných nádechem rozdílu mezi tradičním a časem uznávaným vařením, které zachází s jeho pokrmy opatrně a s důrazem na detail jejich chuti.

Výsledkem sušení papriky je přírodní tmavě červené zbarvení s kouřovou vůní a chutí, které jsou u vysoce kvalitní kuchyně nezbytné.